Nu tog de slut...

Hej, har vart väldigt dålig med att uppdatera.. Men ja, tänkte bara berätta att de är slut med mig och min pojkvän. De va jävligt fegt av honom att dumpa mig på sms, fyfan, de västa som finns och detta va fan de sista ja ville, FYFAN!



Skolaaaa

Tjo, nu sitter jag här i skolan och tänkte skriva ett kort inlägg. Vill ju helst inte att läraren ska märka att jag bloggar för då blir hon nog inte så glad xd Men jag har svenska med Helen just nu. Och man ska skriva fakta om något land. Bara de att jag har allvarlig damp nu för att de jag skrev förra gången gick bort så ja är as sur. Men jag får väl skriva om allt, jävla bög!

Men nu ska ja inte blogga mer, kanske bloggar ikväll, puss :love:



Dags för mig att sova

Nu går jag faktiskt och lägger mig, är rätt så trött. Men imorgon uppdaterar ja mer här på bloggen. Fast vet inte riktigt när jag kommer att uppdatera. Tror inte jag hinner på morgonen men de blir väl antingen efter skolan eller senare på kvällen. För jag kanske ska åka till surte och träffa Christian. Men ja, puss & godnatt ♥



17:29


Lite bilder från när jag va med Jossan kommer här:
(klicka på bilden för att den ska bli större).








Dag 5 - vad är kärlek

Hejsan! Nu har jag vart lite dålig med att uppdatera dom senaste dagarna, har inte haft tillgång till data så mycket. Och jag har missat mina dagar som jag egentligen skulle ha gjort.. men nu ska jag då förklara vad kärlek är för något..

Kärlek för mig är när man tycker om någon väldigt mycket, man kan berätta allt för personen och bara leva livet lixom. Men alla tycker olika men jag kan egentligen inte säga så mycket om det.. Men att man älskar en person och kan tänka sig att leva med den personen resten av livet. Jag känner verkligen de med min pojkvän, ändå om vi bara vart tillsammans en månad så älskar jag honom. De känns så himla bra. Och jag hoppas att de håller länge, hihi.

Tyvärr har jag ingen bild på datan som jag kan lägga upp, bara på mobilen, men om ett tag kommer de nog upp någon bild på mig och min pojkvän här på bloggen, ska ta någon snart! ;)
Men ni får ha de så bra, nu ska jag kolla lite grejer på facebook och så, men uppdaterar efter maten eller nåt, pusss! ♥


En av bilderna från när ja va med Jossan, me like! :D




Är på mammas jobb

Tja alla! Just nu sitter jag på mammas jobb och har väldigt tråkigt, bara massa gamlingar xd
Men i helgen har jag haft jätte trevligt! I fredags va jag med Madde och sov hos henne, sen lördag till söndag va jag med min älskade pojkvän. Va en dum sak som kom emellan men vi hade de jätte trevligt ändå, hihi :D

Men ja, nu ska jag försöka hitta någon som bor i surte som har lust att göra något, eller så går ja ut och träffar Christian, om han kan då. För de är väldigt läskigt på mammas jobb, kommer gammla folk här och där, hahaha. Men vi hörs kanske senare ikväll, puss & kram! ♥



Är med Madde!

Tjooo! Lite dålig uppdatering men så är de ibland.. Men just nu sitter jag hemma hos Madde och ska sova här inatt, de ska bli mysigt! Hahah. Men ja. Imorgon kommer min älskling hem till pappa och sover över, DÅ blir de mys, hahaha. Nä men lite kanske. Men jag vill inte blogga mer nu, ska vara social mot Madde ;) och så måste ja äte upp min glass :D Ni får ha de så bra, puss hej :)

Blir ingen bild, för vi har inte tagit nån, men ja.



Gästbloggare Jossan! ♥

Tjoooo! Jossan här ;)
Becca håller på och sminkar sig så ska vi snart sticka ut och ta biiiilder! :D
Men nu är hon klar och äter upp min choklad, så jag ska sluta nu, hihi.. Glöm inte checka min blogg också! KLICKA HÄR! :D♥



Dag 4 - det här åt jag idag

Tja! Idag har jag väl inte ätit så jätte mycke precis. Jag åt flingor till frukost, och sen åt jag panerad fisk och potatis i skolan, och när jag kom hem till min pojkvän åt jag 2 mackor. Och resten av dagen har jag ätit massa pringles och annat gott! :) Så ja, de har jag ätit idag! 




Outfit och bild på mitt schema!

Nu tänkte jag bara lägga upp en bild på hur jag ser ut idag och en bild på mitt kassa schema. Dom har ändrat så att vi slutar senare än vi gjorde innan, att vi har idrott med andra klasser, 2 nya lärare och en ny kurator, idrott måndag och fredag istället för måndag och torsdag och massa... -.- så sjukt störande.


Såhär ser jag då ut idag :)


Här är mitt schema. Kanske svårt att se tiderna, men jaja..






Dag 3 - mina föräldrar

Ja, nu ska jag berätta lite om mina föräldrar :)
Jag har en mamma som heter Violetta och är född 1972 och är 38 år tror jag, haha. Och min pappa heter Kalle och är lika gammal som min mamma.

Dom blev tillsammans när dom va runt 18 år och gjorde sedan slut när jag va ungefär 4 år.
Just nu bor jag hos min mamma och hennes kille, och så min syster och 2 till. Är bara hos min pappa vissa helger.
Så ja, så ligger de till just nu (y)


Här är min älskade mamma :)


Och min fiiina pappa! :)



Skolaaa

Hejsan, imorse hann jag inte uppdatera, för jag gick upp lite senare än vad jag trodde och fick vänta på min syster när hon plattade håret, för jag ville faktiskt också ha plattången. Men jag hann iallafall, men hann inte äta..

Idag skulle jag träffa Christian i Nödinge, men han skulle tydligen på någon fotbolls grej, vet inte vad de va. Men får väl se när jag ska träffa honom, jaja.


Såhär många va med på idrotten idag... Totalt 5 stycken ;)
Men jag va inte med för jag trodde som sagt inte att man hade gympa första dagen efter lovet ^^
Men de hade man tydligen. 
Och sen har vi börjat ha idrott men 8a och 8c... känns lite små jobbigt för alla får inte plats i omklädningsrummen och sånt. Men de får man väl stå ut med -.-




Dag 2 - min första kärlek

Asså när jag va riktigt kär va väl med Marcus.. För jag gillade honom otroligt mycke. Men sen va de väl något på dagis också, hahah. Men de kan ja inte ta som "äkta" kärlek precis. Men ja, med Marcus va de väl för några år sedan. När jag bodde i surte.
Vi var inte tillsammans så jäääätte länge kanske men ett tag. Och de va nog typ den första personen jag strulade med, HAHAH. Så ja, nu vet ni lite iallafall.

Jag bloggar mer imorgon, om jag hinner. För imorgon börjar ju skolan och jag ska upp runt halv 7. Och så slutar jag 20 över 1 och då åker jag direkt till nödinge och träffar min kära pojkvän och sen åker vi hem till honom skulle jag tro. Men ni får ha en bra kväll, för från mig blir de inga mer inlägg idag. Godnatt alla söta människor! :)



Dååålig uppdatering!

Hej bloggen. Förlåt för dålig uppdatering från mig idag. Men imorse så åkte jag till min pojkvän typ klockan 10. Så jag hann inte skriva på bloggen. Och så hade jag väldigt bråttom på morgonen också. Men ja.. 
Imorse så åkte jag med mamma till veterinären för Charlie skulle "opereras", nä men dom skulle plocka bort hans nagel, för den hade lossnat eller något sa hon. Men de va vanligt på hundar. Men iallafall, dom fick söva ner honom och ta bort nageln, sen tog dom bandage runt. Stackars Charlie :( 

Sen när jag kom hem till Christian runt 11 så kollade vi på skräck film och myste lite. Sen efter de ringe Daniel och ville att vi skulle gå till pizzerian och träffa Daniel, Simon, Marcus och massa mer, men nej tack. Och Christian ville inte heller så de blev mest att vi satt inne och gick ut lite då och då.
Men nu vet ni lite om min dag, kommer snart ett till inlägg om (dag 2). Läs inlägget efter bara! :)


Min lilla skadade hund :(



Godnatt bloggen!

Nu ska jag faktiskt ta att sova. För känner mig rätt trött och ska upp väldigt tidigt imorgon för jag ska till min pojkvän. Han tvingade mig att åka klockan 9, hahah. Fan ta honom.
Men idag har ja inte gjort så mycke, mest tagit de lungt och käkat chips och goood pizza, hihi.

Men ni får ha de så bra, puss & godnatt!


usch.. men jaja ^^



...




Dag 1 - presentera mig själv

Nu ska jag börja med en grej som rätt många har gjort, man ska skriva i 30 dagar, och de är en ny grej varje dag. Så de är bara för er att kolla min blogg varje dag och veta lite nya intressanta saker om mig. Lämna en kommentar också! :)


Iallafall. Jag heter Rebecca och är 14 år gammal. Jag blir 15 år den 9 september. Ett långt tag kvar men dagarna går väldigt fort. Jag bor i Älvängen (ale kommun) och där bor jag med min syster, mamma och hennes pojkvän och hans 2 barn. Dom tre andra har flyttat hemifrån. Sen går jag i himla skolan, som ligger ungefär en kvart från mig. Men jag åker skolbuss varje morgon så de är lite lyx. Lite jobbiga tider i skolan bara. Och sen är jag inte precis världens bästa elev i skolan, fast jag har ju G i alla ämnen och VG i två ämnen, men de kunde vart bättre. Men de ska jag jobba upp. 
Jag har en egen kanin och så har vi en katt, en ödla och en hund. Väldigt gulliga och snälla djur, hihi. 
Sen har jag en pojkvän som heter Christian, jätte snäll och underbar. 

Men nu vet ni väl ungefär vem jag är, annars är de bara att kommentera och ställa en fråga! :)
Ni får ha en bra dag, kyyysss! ♥






Ny blogg!

Hej alla söta läsare! Nu har jag skaffat ny blogg och jag ska försöka uppdatera några inlägg varje dag.
På denna bloggen skriver ja om min vardag, lägger upp bilder och lite allt möjligt.
Bara så ni vet så älskar jag kommentarer, så ni kan ju lämna nån kommentar :) Och så kan ni säga vad ni tycker om bloggen. Fast just nu kanske de inte är någon idé, för jag är inte riktigt färdig än. Men ni får ha de så bra, för nu ska jag fortsätta fixa och sen ska jag äta kladdkaka, mums! :)


Denna bilden va för några dagar sen.





»Namn: Rebecca Jasmin Österberg
»Ålder: 14 år

»Om mig: Mitt namn är Rebecca. Jag är en glad tjej som tycker om att rida och spela trummor, umgås med mina vänner & bara ha det kul! Hoppas ni tycker om bloggen, puss :]